- Prijslijst

Prijslijst

Prijslijst behandeling

€ 34,50


De behandeling duurt maximaal 45 minuten, voeten worden compleet nagekeken en nagels worden dan netjes geknipt en verzorgd. Overige problemen worden in overleg aangepakt.

Nagelbeugel Podofix

€ 27,00


Beugel Podofix , plakbeugel voor de nagel die rondgroeit of ingroeit. Ook geschikt voor de risicovoet [diabetes, reuma, enz]

Nagelreparatie met poloacryl

€ 16,50


Mooie manier om een nagel te herstellen na bijv. verwijderen schimmelnagel, nagel die eraf gestoten is. Ook geschikt voor de risicovoet [diabetes, reuma enz.]

Orthese

€ 15,00


Orthese vanaf 15,00 euro. Dit is een silicone hulpstuk voor tussen de tenen, deze wordt op maat gemaakt om drukplekken te voorkomen. Ook geschikt voor de risicovoet [diabetes, reuma enz].

Drukvrij leggen

€ 7,00


Door middel van vilt is het mogelijk om drukplekken te ontlasten. Ook geschikt voor de risicovoet [diabetes, reuma enz]

Shoefresch

€ 109,00


De Schoefresh reinigt dmv ozon. Dit pakt schimmel en bacteriën aan die de stinkende geur in schoenen veroorzaken. Daarnaast droogt het de schoenen van binnen uit. Aanrader voor iedereen!

Funghi Clear

€ 20,95


Funghi clear de natuurlijke oplossing voor voetschimmel, kalknagels, zwemmerseczeem. De basis van Funghi clear is Manuka-olie, samen met Basilicum-olie, Pepermunt-olie en lavendel-olie.

Wandelwol antidruk

€ 6,95


10 gram 100% schapenwol, zonder chemische toevoegingen. Biologisch afbreekbaar, neemt vochtos, houdt voeten warm in de winter en koel in de zomer. Voorkomt blaren en ontlast tenen.

Wandelwol antidruk

€ 9,95


20 gram 100% schapenwol, zonder chemische toevoegingen. Biologisch afbreekbaar, neemt vochtos, houdt voeten warm in de winter en koel in de zomer. Voorkomt blaren en ontlast tenen.

Wandelwol antidruk

€ 18,95


40 gram 100% schapenwol, zonder chemische toevoegingen. Biologisch afbreekbaar, neemt vochtos, houdt voeten warm in de winter en koel in de zomer. Voorkomt blaren en ontlast tenen.

Noordkroon voetcreme tube

€ 8,25


75 ml De natuurlijke huidverzorging voor je voeten. Natuurlijk wolvet, voedt de huid met essentiele vetten en herstelt de opperhuid. Geschikt voor diabetes patiënten en vrij van parfum, parabenen

Noorkroon voetcreme pot

€ 8,95


100 ml De natuurlijke huidverzorging voor je voeten. Natuurlijk wolvet, voedt de huid met essentiele vetten en herstelt de opperhuid. Geschikt voor diabetes patiënten en vrij van parfum, parabenen

Noordkroon handcreme tube

€ 8,25


75 ml De ideale verzorging voor de handen. Maakt droge schrale huid en schilferige huid weer heerlijk zacht. Met lichte klavergeur. Zonder parabenen en alcohol.

Noordkroon handcreme pot

€ 8,95


100 ml De ideale verzorging voor de handen. Maakt droge schrale huid en schilferige huid weer heerlijk zacht. Met lichte klavergeur. Zonder parabenen en alcohol.

Noordkroon Eelt- en klovenzalf voet

€ 10,50


50 ml Overtollig eelt kan veel oorzaken hebben, staand beroep of niet goed passende schoenen. Ook een te drogen huid kan leiden tot extra veel eelt, kloven of likdoorns. Daarom is voetcreme van belang

Noordkroon Lipvet

€ 4,95


5 ml Zeer effectief bij schrale en droge lippen. Bevat natuurlijk wolvet. Geeft geen witte huid bij drinken van water. Parfum vrij

Dadi'oil

€ 6,95


3,75 ml Verzorgende nagelolie voor handen en voeten. Geeft flexibiliteit, stevigheid en glans terug aan de natuurlijke nagel. gebruik 2x per dag voor verbluffend resultaat.