Verkoop Producten

Fijne producten voor een mooi resultaat.....

lammetjes

ShoeFresh

 

Shoefresh reinigt de schoenen dmv ozon. De ozon pakt schimmel en bacteriën in de schoenen aan. Daarnaast droogt de ShoeFresh de schoenen van binnenuit. Een aanrader voor sporters en mensen met snel transpirerende voeten..

109 euro 

shoefresh2

Funghi Clear

 

Funghi Clear is de natuurlijke oplossing voor voetschimmel, kalknagels en zwemmerseczeem. De basis van Funghi Clear is manuka-olie, basilicum-olie, pepermunt-olie en lavendel-olie. Door de spray makkelijk te gebruiken, ook in de schoenen.

20,95 euro

funghiclear

Wandelwol Antidruk

 

10 gram 100% schapenwol, zonder chemische toevoegingen. Biologisch afbreekbaar, neemt vocht op. Houdt voeten warm in de winter en koel in de zomer. Voorkomt blaren en ontlast tenen.

6,95 euro

wandelwol

Wandelwol Antidruk

 

20 gram 100% schapenwol, zonder chemische toevoegingen. Biologisch afbreekbaar, neemt vocht op. Houdt voeten warm in de winter en koel in de zomer. Voorkomt blaren en ontlast tenen.

 

9,95 euro

wandelwol

Wandelwol Antidruk

 

40 gram 100% schapenwol, zonder chemische toevoegingen. Biologisch afbreekbaar, neemt vocht op. Houdt voeten warm in de winter en koel in de zomer. Voorkomt blaren en ontlast tenen.

 

18,95 euro

wandelwol

Noordkroon Voetcreme Tube

 

200 ml  tube natuurlijke voetverzorging. Natuurlijk wolvet, voedt de huid met essentiële vetten en herstelt de opperhuid. Geschikt voor risicovoeten en vrij van parfum en parabenen. 

15,50 euro

voetcremetube

Noordkroon Voetcrème Pot

 

100 ml en 350 ml pot natuurlijke voetverzorging. Natuurlijk wolvet, voedt de huid met essentiële vetten en herstelt de opperhuid. Geschikt voor risicovoeten en vrij van parfum en parabenen. 

100 ml 9,50 euro

350 ml 22,50 euro

noordkroon

Noordkroon Handcreme Tube

 

200 ml tube natuurlijke handverzorging. Maakt schrale en schilferige huid weer heerlijk zacht. Met lichte klavergeur. Vrij van parfum en parabenen. 

15,50 euro

handcremetube

Noordkroon Handcreme Pot

 

100 ml en 350 ml pot, natuurlijke handverzorging. Maakt schrale en schilferige huid weer heerlijk zacht. Met lichte klavergeur. Vrij van parfum en parabenen. 

100 ml 9,50 euro

250 ml 22,50 euro

handcreme

Noordkroon Eelt- en Klovenzalf Voet

50 ml pot, overtollig eelt kan veel oorzaken hebben, zoals een staand beroep of niet goed passende schoenen. Ook een te droge huid kan leiden tot extra eelt, kloven of likdoorns. Daarom is gepaste voetverzorging van belang. 

15,95 euro

eeltenkloven

Noordkroon Lipvet

 

5 ml zeer effectieve verzorging voor schrale en droge lippen. Bevat natuurlijk wolvet, geeft geen witte huid bij het drinken van water. Is parfumvrij.

4,50 euro

lipbalsem

Dadi'oil

 

3,75 ml verzorgende nagelolie voor uw handen en voeten. Geeft flexibiliteit, stevigheid en de glans terug aan de nagels. 2x per dag gebruiken voor een verbluffend resultaat.

6,95 euro

dadi'oil